DesignTorka

Hej, den hör bloggen kommer vara pausad ett tag till, jag har nämligen hamnat i en så kallad "designtorka" jag har ingen inspiration eller motivation att sitta i flera timmar med fler designer än jag redan gör. Jag ska dessutom imorgon hämta en hundvalp på endast 8 veckor och den kommer ta en hel del tid. Men lämna gärna en kommentar om du vill att jag ska meddela dig när jag startar upp här igen.
kram / Ida

(jag ber om ursäkt för min mycket tråkiga design som är nu, men orkade inte lägga ner tid på att göra en tillfällig design som ändå inte kommer användas en desto längre tid.)

Förresten, glöm inte att ni är mycket välkommna att komma med frågor eller funderingar kring designer och som jag nämnt innan så får ni mer än gärna besöka min vanliga blogg också,.
Min vanliga blogg är: http://IdaTallhed.blogg.se
Min mejl: IdaTallhed@hotmail.com

Kommentarer
Postat av: Cornelia

Hej Ida! jag vann och köpte en design av dig för några veckor sedan. Är supernöjd! Tack så jättemycket! Undrar bara om det är svårt att bort hjärtanen som singlar ner över sidan? Är rädd att jag tröttnar på dem snart. Är det mycket begärt om jag frågar dig om du kan ta bort dem?? Är annars supernöjd. Är det mycket jobb så strunta vi i det och jag behåller hjärtanen. Ville bara fråga! MVH Cornelia

2009-01-14 @ 12:05:49
URL: http://corneliashus.blogg.se/
Postat av: Imaaan

Hejsaan :)

skulle du kunna hjälpa mig men en fin design till min blog. Jag vet inte riktigt hur man gör :/ .

men det vore skit snällt av dig om du kunde hjälpa mig med det. Och om du kan så gärna om du kunde visa hur man sätter en bild på framsidan .tack så hemskt mkt , kram

2009-01-15 @ 19:31:05
URL: http://mzil.blogg.se/
Postat av: Aida

Fan vilken bra blogg du har!!!!

Om du har tid så kan du gärna komma öcver till min blogg!

2009-01-17 @ 09:01:55
URL: http://idiis.blogg.se/
Postat av: Selma

jättebra blogg! :D besök gärna min!

2009-01-25 @ 19:48:42
URL: http://seke.blogg.se/
Postat av: emmerson

Hej! Du har två skitbra bloggar tkr jag:) Men det är en sak jag undrar...hur fick du din muspekare på din "vanliga" blogg att se ut så?? Den va jättefin:)

Du kan väl kanske svara genom mejlen lr som kommentar på nåt inlägg på min blogg? Tack så mkt.

2009-01-31 @ 20:18:57
URL: http://askerkling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?


Kom ihåg mig?

Vad är din e-mail? (publiceras ej)


Har du en blogg?


Vad hade du på hjärtat?


Trackback
RSS 2.0