Gott nytt år !

Just nu så kommer jag ta en paus på bloggen till efter nyår eftersom att jag ska se till att fixa en design till stackars malin som blev lurad på grund av moa och dels för att jag inte kan sitta och göra designer jämt ;) men efter nyår så lovar jag att de med jömna mellanrum kommer att komma upp jätte fina desiger ! Välkommen åter !

GOTT NYTT ÅR !


kolla gärna in på min vanliga blogg: IdaTallhed.blogg.se

Vinnare av design nr.3

Vinnare av design nr.3 blev Moa. Det var ett par fler som anmälde sig till tävlingen, dock försent. jag hade redan hunnit dra en vinnare då men inlägget om vem som hade vunnit publicerades inte av någon anledning. Dock så vill jag även meddela att de från böejan bara var med 2 stycken och tävlade. En av dom var Moa och en av dom var Malin. Efter ett tag fick jag en kommentar av "Malin" om att hon inte skulle vara med i tävlingen och nu har de visat sig att  de inte var malin som skrev den kommentaren, utan det var Moa som lurade oss. Det fick jag reda på sen då Malin skrev en kommentar att hon inte alls hade hoppat av, så la jag märke till att Moas IP-adress stämde med den som lossades vara malin ! På grund av detta så kommer malin få en ny design av mig gratis och Moa kommer INTE få delta i fler tävlingar eller aktioner hos mig !
Ursäkta

jag måste utse vinnare av tävlingen imorgon istället, jag är bortbjuden idag oh hinner tyvärr inte.. Så tävlingen om att vinna ny bloggdesign (designen som syns på sidan) avslutas imorgon istället så de är inte försent att delta i tävlingen ! =)

Vem vill ha design nr.3 ?

GRATIS utlottning.
Okej, de är ju trots allt jul nu och jag känner för att vara lite generös. Vi skippar aktioneringen på denna design och kör en gratis utlottning istället.. Vad ska man då göra för att vinna designen, jo man ska lämna en kommentar och skriva varför just du ska vinna designen. För att öka dina chanser att vinna kan du skriva ett inlägg om att du är med och tävlar om designen och länka till min sida. Tävlingen avslutas den 25 december..

Vill du läsa min vanliga blogg så är de: http://IdaTallhed.blogg.se
Vill du kontakta mig via mejl så gör se på: IdaTallhed@hotmail.comDå startar vi den tredje aktionen då. "copyright IdaTallhed.blogg.se" kommer naturligtvis inte stå i headern när du vunnit designen, de är bara tillfälligt nu så ingen ska kunna kopiera den så lätt. Men om du vill ha en "copyright och ditt bloggnamn" där sen så går de lätt att ordna.Utropspris: 50kr
Aktionen startar: Söndag den 21 December
Aktionen avslutas: Torsdag den 25 December

Ändringar: Vissa ändringar ingår.
om du vill ha andra färger på länkar eller rubrikerna i menyn eller rubriken för ett inlägg. Om du vill att de ska stå något i den tomma delen av headern. alltså ovanför "DittBloggnman.blogg.se", eller om du vill ha fler bilder där. Vill du inte ha nån bild alls så går de också arr ordna. Jag är inte omöjlig så vill de göras andra ändringar så kan vi prata om de när designen är vunnen.


För att lägga ett bud så är de bara att lämna en kommentar. Skriv gärna i kommentaren om du vill att jag ska meddela om någon bjuder över. Försök att komma ihåg att lämna din bloggadress så du inte går miste om en eventuell vinst.

Vill du läsa min vanliga blogg så är de:
http://IdaTallhed.blogg.se
Vill du kontakta mig via mejl så gör se på: IdaTallhed@hotmail.com

Vinnare av design nr.2

Vinnare av den andra aktionen blev http://hannaremmo.blogg.se/ Designen såldes för 150kr. Besök hennes blogg och kolla så fint de blev.Vem vill ha design nr.2 ?


vunnen av: Hanna


Då drar vi igång den andra aktionen. Naturligtvis så komemr de inte stå "copyright @ IdaTallhed.blogg.se" i headern när du vunnit designen, de är bara tillfälligt nu så ingen ska sno den.. har nämligen upplevt att en tjej börjat kopiera och sno mina bilder !


Utropspris: 50kr
Aktionen startar: Torsdag den 18 december
Aktionen avslutas: Söndag den 21 december

Vissa ändringar ingår. om du vill ha text i headern, eller om du inte vill ha bild som de finns plats för nu. du kanske vill ha en klocka på bloggen, eller dagens namnsdag? sånna ändringar ingår. Även färgbyte på länkar, eller rubrikerna i menyn.

Vill du lägga ett bud så görs de genom att lämna en kommentar och vill du att jag ska meddela dig om du blir överbjuden så kan du skriva det också i kommentaren.Vill du kontakta mig så görs de i en kommentar eller via ett mejl på min mejladress som är : IdaTallhed@hotmail.com Vill du läsa min vanliga blogg så är du välkommen till http://IdaTallhed.blogg.se

Vinnare av design nr.1

Vinnare av design nr.1 blev http://corneliashus.blogg.se/ Denna design såldes för 200kr, besök hennes sida och kika så fint de blev.


Grattis Cornelia


Vem vill ha design nr.1 ?

Denna aktion är avslutad! vinnaren är: http://corneliashus.blogg.se/ Vinnaren har tre dagar på sig att höra av sig. Annars kommer designen automatiskt gå över till den som ligger två. Så fort denna design har fått en ägare och har hamnat på någons sida så kommer de komma upp en annan design som jag har klar.


Vi börjar med en aktionering på denna härliga design som tagit mig 9 timmar att göra.

utropspris: 3
0kr
aktionen startar: Torsdagen den 11 december
aktionen slutar:
Måndagen den 15 December
Ändringar: Vissa ändringar ingår.
Tillexempel om du vill ha annan färg på länkar och på rubrikerna i menyn.
Eller om du kanske vill ha en bild synlig på sidan, eller om du inte vill ha hjärtarnen som åker ner för sidan, om du vill lägga till en ipod med musik eller liknande. Kanske vill du ha klocka på sidan eller dagens namnsdag eller kanske ett citat som ändras varje dag??

Vill du lägga ett bud så skriver du ett bud i kommentaren, vill du att jag ska meddela dig om någon bjuder över så skriv de så jag vet !

vill ni kontakta mig så görs de på: IdaTallhed@hotmail.cominformation

Denna blogg används endast i syfte att aktionera ut designer. Så är du intresserad av en ny bloggdesign så har du hamnat rätt.. Jag som gör dessa designer heter Ida och spenderar en hel del tid på att skriva blogg och göra bloggdesigner. Jag är 20 år gammal och är sedan i augusti -08 gift med världens underbaraste man.


REGLER:
För att få vara med under mina aktioner så vill jag att du ska vara medveten om mina regler och ser därför helst att du läst igenom detta så vi båda är medveten om vad som sker och hur de går till.

Endast seriösa budgivare är välkommna och bjud endast om du verkligen har tänkt betala för designen annars riksrar du att inte få vara med under de kommande aktionerna.

Efter aktionen är avslutad så kommer jag att informera vinnaren och hör inte han eller hon av sig inom tre dagar så går vinsten automatiskt över till den som kom tvåa i budgivningen. mitt kontonummer får du när du kontaktat mig efter de att jag berättat att du vunnit.


Betalning görs till mitt SEB -konto och när betalningen finns inne på kontot så kommer jag att hjälpa dig att få designen på plats.

Det finns två allternativ till hur du kan få in designen på bloggen men ser helst att de görs på de enklaste sättet, alltså att jag sätter in designen åt dig. Men för att jag ska kunna göra det så kommer jag att behöva dina inloggnings uppgifter och naturligtvis så behöver du inte ge mig ditt orginal-lösenord utan du her in ett tillfälligt lösenord som du byter när designen är på plats. Allternativ två är att jag förklarar för dig hur man sätter in designen. Anledningen att jag föredrar de första allternativet är för att de iblend kan förekomma vissa "komplikationer" som måste redigeras på plats och enklast är ju då om jag själv snabbt kan fixa det i stället för att jag ska sitta och försöka förklara det för dig.


RSS 2.0