information

Denna blogg används endast i syfte att aktionera ut designer. Så är du intresserad av en ny bloggdesign så har du hamnat rätt.. Jag som gör dessa designer heter Ida och spenderar en hel del tid på att skriva blogg och göra bloggdesigner. Jag är 20 år gammal och är sedan i augusti -08 gift med världens underbaraste man.


REGLER:
För att få vara med under mina aktioner så vill jag att du ska vara medveten om mina regler och ser därför helst att du läst igenom detta så vi båda är medveten om vad som sker och hur de går till.

Endast seriösa budgivare är välkommna och bjud endast om du verkligen har tänkt betala för designen annars riksrar du att inte få vara med under de kommande aktionerna.

Efter aktionen är avslutad så kommer jag att informera vinnaren och hör inte han eller hon av sig inom tre dagar så går vinsten automatiskt över till den som kom tvåa i budgivningen. mitt kontonummer får du när du kontaktat mig efter de att jag berättat att du vunnit.


Betalning görs till mitt SEB -konto och när betalningen finns inne på kontot så kommer jag att hjälpa dig att få designen på plats.

Det finns två allternativ till hur du kan få in designen på bloggen men ser helst att de görs på de enklaste sättet, alltså att jag sätter in designen åt dig. Men för att jag ska kunna göra det så kommer jag att behöva dina inloggnings uppgifter och naturligtvis så behöver du inte ge mig ditt orginal-lösenord utan du her in ett tillfälligt lösenord som du byter när designen är på plats. Allternativ två är att jag förklarar för dig hur man sätter in designen. Anledningen att jag föredrar de första allternativet är för att de iblend kan förekomma vissa "komplikationer" som måste redigeras på plats och enklast är ju då om jag själv snabbt kan fixa det i stället för att jag ska sitta och försöka förklara det för dig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?


Kom ihåg mig?

Vad är din e-mail? (publiceras ej)


Har du en blogg?


Vad hade du på hjärtat?


Trackback
RSS 2.0